Ilgametė patirtis


Profesionalų komanda


Inovatyvūs sprendimai

TEC įmonių grupės privatumo politika

Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) apibrėžia TEC įmonių grupėje (UAB TEC Consulting, TEC Infrastructure, TEC Industry (toliau – TEC)) taikomas pagrindines asmens duomenų tvarkymo taisykles ir sąlygas.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Kokią informaciją mes renkame

Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti šiuos Jūsų asmens duomenis (vardas, pavardė, adresas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris (-iai)) bei šią informaciją:

Jūsų asmeninių duomenų naudojimas

Asmeniniai Jūsų duomenys, pateikti Svetainėse, bus naudojami šiems tikslams:

Informacija apie Jus mes galime pasidalyti su savo darbuotojais, partneriais ar subrangovais, jei to reikia šiems tikslams.

Slapukai

Slapukai yra failai, kurie leidžia atpažinti Jus, kai Jūs lankotės mūsų Svetainėse, išsaugoti asmens naršymo istoriją, pritaikyti turinį, pagreitinti informacijos paiešką. Kai kuriais atvejais, nesutikimas su slapukais ar jų ištrynimas gali apriboti tam tikrų Svetainių funkcijų veikimą, blokuoti prieigą prie jų.

Slapukais gaunamą informaciją mes naudojame, kad užtikrintume Svetainių funkcionalumą, jas tobulinti ir vystyti, taip pat rinkodaros tikslais.

Jūsų teisės

Trečiųjų šalių interneto svetainės

Svetainėse yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

Politikos pakeitimai

Mes pasiliekame galimybę tobulinti šią politiką. Atnaujinta ji iškart bus paskelbta Svetainėse.

Kontaktai asmens duomenų klausimais

Jei turite klausimų ar pasiūlymų dėl šios privatumo politikos, rašykite mums el. paštu info@tec.lt arba skambinkite tel. 8-5 219 0718.

Mus rasite:

Pramonės pr. 6, LT-51267
Kaunas, Lietuva
Tel. (8-37) 309613, faks. (8-37) 309614
Darbo laikas I-V 8.00-17.00
www.tecindustry.lt
industry@tec.lt

Mus rasite:

Pramonės pr. 6, LT-51267
Kaunas, Lietuva
Tel. (8-37) 309613, faks. (8-37) 309614
Darbo laikas I-V 8.00-17.00
www.tecindustry.lt
industry@tec.lt

Menu